dimarts, 13 de novembre de 2012

DIMARTS, 20 DE NOVEMBRE PARTICIPO AMB MATTHEW TREE I R. MARZOA ALS DIÀLEGS DE SOS RACISME


.
Una Catalunya que no dóna passaport a tots els que hi viuen, vinguin d’on vinguin, no valdrà la pena.
INFORMACIÓ POSTERIOR DE L'ACTE I DEL QUE VAFER UCFiR AL Blog de Xavier Rius, clica aquí per llegir-ho.

Fotografia de Juli Garzón
La propera edició dels Diàlegs Antiracistes es celebrarà el proper dimarts 20 de novembre a les 19h, a la Seu d’Òmnium Cultural (c. Diputació 276, Ppal. Barcelona)
La crida electoral pel proper 25 de novembre posa sobre la taula el dret de Catalunya a decidir el seu futur. Un esdeveniment històric que cal prendre amb la importància que mereix. Però precisament per això, és vital que el debat sigui profund. Cal que les propostes dels diferents partits polítics no es quedin en un missatge buit de contingut. És de vital importància introduir en aquest debat el model de país que volem construir, el model de societat pel que volem lluitar.

Des de SOS Racisme creiem que des de la ciutadania ens hem de plantejar quina és la Catalunya que volem, quines són les nostres condicions i les nostres exigències.
Ponents:
  • Matthew Tree, escriptor
  • Rita Marzoa, periodista i membre de la Junta d’Òmnium Cultural
  • Saïd El Kadaoui, psicòleg i escriptor
  • Presenta i modera Alba Cuevas, directora de SOS Racisme
Com a Fila Zero convidem als caps de llista de tots els partits polítics amb representació parlamentària per tal que exponguin quina resposta dóna el seu partit als fets que plantegem a la taula. Els representants partits confirmats són:
-       Josep Pera, CiU
-       Iolanda Pineda, PSC
-       Antonio Alcalde, PP
-       Montserrat Torres, ERC
-       Juan Carlos Villamizar, ICV-EUiA
-       Núria Cadenes, SI
-       Quim Arrufat, CUP
L’acte es retransmetrà en directe gràcies a l’associació Boca Ràdio. Es podrà escoltar a www.bocaradio.org o a la 90.1 FM (per Barcelona Nord).
L’assistència és lliure i gratuïta, però per qüestions d’aforament demanem que ens confirmeu assistència trucant al 93 301 05 97 o escrivint a comunicacio@sosracisme.org
Anar al web de SOS Racisme, clica

1 comentari:

  1. Quina iniciativa més coherent, Saïd. M'alegra saber que això es produirà en una associació de la que sóc soci, presentat per una bona amiga, ben acompanyat per altres persones que m'agraden i transmès per la ràdio del meu barri. Tot i que no podré ser-hi, la meva felicitació entusiasta als organitzadors, a tu en especial, i desig que interessi a molta gent (n'estic convençut). Una abraçada. JM Armengou

    ResponElimina