dilluns, 25 de novembre del 2013

IDENTITAT I PERTINENCES. Una visió des de la psicoanàlisi, la literatura i altres disciplines, de la repercussió de la migració en la identitat.A partir de gener donaré aquest curs a l'Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP). Si us interessa i podeu, ens veiem aviat!
Programa del seminari:
 
"Identitat i pertinences. Una visió des de la psicoanàlisi , la literatura i altres disciplines, de la repercussió de la migració en la identitat."
 
Docent: Saïd El Kadaouoi Moussaoui.
Dates i horari:  4rt dijous de cada mes, 23 de gener, 27 de febrer, 27 de març, 24 d’abril, 2 de maig, 26 de juny, 25 de setembre, 23 d’octubre i 24 de novembre de 2014, de 19,30 a 21.30 h.
Preu: associats 126 €. No associats 216 €.

Adreçat a professionals interessats en el treball amb població immigrant i, especialment, amb els seus fills, l’objectiu d’aquest seminari és engrandir la nostra visió d’allò que és la identitat per  ajudar millor als nostres pacients, usuaris, a resoldre el conflicte de fidelitats (entre dos països, entre varies cultures etc.)
L’estudi dels nens de la migració espanyola, portuguesa, italiana i magrebí, per G. Vinsonneau i C. Camilleri, i altres autors, que van postular el model dinàmic de  la identitat. Integrar tot aquest corpus teòric pot ser  molt útil en la nostra pràctica diària per poder ajudar així als nostres pacients a ampliar les seves mires respecte a la seva identitat, especialment l’adolescència, per ser l’etapa on afloren totes les grans preguntes.
Es compaginarà la lectura i els corresponents comentaris d’articles psicoanalítics amb fragments de novel•les, assajos i films que reflexionin sobre el tema. Tant el docent com els alumnes tindran l’ocasió de presentar vinyetes clíniques.

Descarregueu el programa d'aquest seminari en pdf: 

186_0_Programa_FC11_2013-2014_Identitat-rev..pdf


INSCRIPCIONS 

Us podeu inscriure en els seminaris omplint el formulari d’inscripció que podeu descarregar fent clic aquest enllaç:
També la podeu sol·Licitar per e-mail a secretaria@psicoterapeuta.org o bé trucant al 93 212 78 96.

Per validar la inscripció és imprescindible que envieu 1 setmana abans de l’inici del curs la fitxa d’inscripció i el comprovant de pagament, preferiblement per correu electrònic a: secretaria@psicoterapeuta.org o bé per fax al 93 417 45 5

La inscripció quedarà validada quan s’hagi rebut a secretaria les dades de l’alumne juntament amb el comprovant de pagament, preferiblement una setmana abans de l’inici de cada seminari o bé prèvia consulta de places encara disponibles. El comprovant de pagament es pot enviar per correu electrònic a secretaria@psicoterapeuta.org, o per fax al 93 417 45 57, o bé lliurar-lo personalment.

El pagament l’haureu de realitzar, prèvia inscripció, mitjançat transferència o ingrés bancari,  al següent número de compte (especificant el nom, cognoms i el seminari triat):
Caixa d’Enginyers: 3025 0001 18 1433037613


Fitxa d'inscripció, clica
Programa del seminari

Més informació a l'Associació Catalana de Psicologia Psicoanalítica (clica) 
Vocalia de Formació de l’ACPP - Plaça de la Bonanova, 11, entresòl 2a - 08022 Barcelona

Tel. 93 212 78 96 Fax: 93 417 45 57 · a/e: secretaria@psicoterapeuta.org Internet:
www.psicoterapeuta.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada